6 decembrie 2023 • Hotel JW Marriott
Participa

Participare

Food Content Creators Conference & Awards va avea loc pe 6 decembrie 2023, la JW Marriott Hotel Bucuresti. Evenimentul se va desfasura exclusiv offline, doar cu prezenta fizica in sala.

Completati formularul de mai jos pentru a va inregistra la Food Content Creators Conference & Awards 2023, alegand optiunea de participare dorita. Inregistrarile sunt nominale si validate de un mesaj de confirmare pe e-mail. Verificati si in alte foldere daca mesajul nu ajunge in scurt timp si adaugati adresa contact [@] foodcontentcreators [.] ro la Contacte.

PARTICIPARE CU TAXA PENTRU LOC ASIGURAT

Asigura-ti locul in sala la Conferinta si Gala

Completeaza formularul de mai jos pentru a te inregistra la Food Content Creators Conference & Awards, pe 6 decembrie 2023, la JW Marriott Hotel. Costul participarii in sala este de 300 ron + TVA. Dupa completarea formularului, vei primi un mesaj pe e-mail cu confirmarea participarii. Verifica si in alte foldere daca mesajul nu ajunge in scurt timp si adauga adresa contact [@] foodcontentcreators [.] ro la Contacte.

SOLICITA INVITATIE GRATUITA

Participare gratuita la Conferinta si Gala pentru creatorii de continut

Solicita o invitatie gratuita pana pe 4 decembrie si participa la Food Content Creators Conference & Awards 2023, la JW Marriott Hotel. Creatorii de continut care acopera subiecte din sfera culinara pot solicita o invitatie de participare gratuita la eveniment.

Acest tip de participare poate fi oferit exclusiv acestei categorii. Fiecare solicitare va fi analizata si aprobata pe baza relevantei fata de eveniment si in limita locurilor disponibile, motiv pentru care este important sa completezi cu atentie formularul cu toate detaliile (blog, cont social media, etc).

Invitatiile la eveniment vor fi distribuite incepand cu data de 1 noiembrie, in mai multe serii, pana pe 4 decembrie. Solicitarile neconfirmate in termenul acordat vor fi redistribuite celor de pe lista de asteptare. Te rugam de aceea sa verifici in Junk/ Spam si in Promotions si Updates, daca folosesti Gmail.

RETURNAREA TAXELOR DE PARTICIPARE

Anularile de participare inregistrate pana in data de 5 noiembrie 2023 au dreptul la o rambursare completa a taxelor achitate. In cazul anularii participarii in perioada 6 noiembrie 2023 – 25 noiembrie 2023, taxele vor putea fi returnate in procent de 50%. Pentru anularile de participare inregistrate incepand cu data de 26 noiembrie 2023, respectiv pentru solicitarile de participare inregistrate incepand cu data de 26 noiembrie 2023 taxele nu vor mai putea fi returnate.

  • Hosting by Host-Age.ro