6 decembrie 2023 • Hotel JW Marriott
Participa

Adriana Sohodoleanu

Adriana Sohodoleanu este gastronomul care se ghideaza dupa principiul walk the walk and talk the talk adunand in al sau CV atat experiente concrete din zona de productie si retail – fiind un timp proprietar de cofetarie artizanala si gourmet concept store – cat si un parcurs academic finalizat printr-o cercetare a fenomenului Noua Bucatarie Romaneasca, teza care i-a adus titlul de doctor in sociologie. In paralel, Adriana calatoreste mult si gusta lumea in farfurie. Se lasa condusa de gust in tot ceea ce face si considera ca dictonul degustibus non disputandum est trebuie inteles in sensul ca gusturile se discuta dar nu se impun. Gustul se simte pe limba dar se finalizeaza in creier caci mancarea, asa cum scria Levy-Strauss, este buna si pentru a gandi cu ea, iar in spatele discutiilor despre gust sunt, de fapt, povesti despre valori. Gustand mancarea vorbim despre oameni, societate, cultura.

  • Hosting by Host-Age.ro